U našoj ponudi

Edukacija

Dobrodošli u naš Salon GORGEOUS

Priuštite sebi neke od najekskluzivnijih i najneverovatnijih usluga vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti!

POSTANI PROFESIONALAC

Praktično iskustvo u salonu.

 

Moderno okruženje za učenje.

 

Strastveni edukatori.

Naš cilj u GORGEOUS Salon i Edukacija je da vas pripremimo za građenje karijere kao profesionalac za lepotu. Diplomiraćete opremljeni tehničkim veštinama, poslovnom pameti i samopouzdanjem potrebnim za postizanje uspeha. Ne samo da ćete naučiti najnovije tehnike u kozmetologiji, koži i noktima, već ćete naučiti i poslovanje u salonima i marketing, uključujući veštine da budete uspešni u društvenim medijima, maloprodaji, zadržavanju klijenata, ponovnom rezervisanju, preporukama i još mnogo toga. Sa preko 20 godina kombinovanog iskustva u radu u industriji lepote, edukatori vlasnici GORGEOUS Salon i Edukacija Maja Jelača i Snežana Kragović imaju stručnost i znanje neophodno da vam pomognu da napredujete, a istovremeno vam pružaju vrhunsko obrazovanje i pripremaju vas za svetlu budućnost.

Edukacija

Nekoliko Reči o Edukaciji
PEDIKIR & MANIKIR

Poboljšajte svoje veštine za nokte U GORGEOUS Salon i Edukacija, podstičemo sve naše polaznike da puste svog „unutrašnjeg umetnika“ dok uče najnovije tehnologije za nokte.

Tokom ovog dela vašeg obrazovanja, naučićete kako da kreirate izgled shellac-a, gela i prirodnih noktiju koristeći vrhunske proizvode u salonu kao što su CND. Takođe ćete naučiti kako da napravite manikir i pedikir spa kvaliteta, koristeći maske i piling kože.

Maja Jelača

Licencirani CND edukator

maja.jelaca@gorgeous-salon.com

Edukacija

Nekoliko Reči o Edukaciji
MASAŽA

Zainteresovani ste da brzo postanete masažni terapeut? 

Na pravom ste mestu!

Ova profesija nudi fleksibilnost, nizak stres i zadovoljstvo poslom. Masažni terapeuti takođe mogu da biraju svoje radno mesto, sa opcijama u odmaralištima, franšizama za masažu, salonima, od kuće i u poslovnim zgradama. Ako ste zainteresovani za ovo brzorastuće zanimanje, prvi i najbrži korak da postanete masažni terapeut je sticanje formalnog obrazovanja u GORGEOUS Salon i Edukacija.

Snežana Kragović

Profesionalni fizioterapeut-edukator

snezana.kragovic@gorgeous-salon.com

Edukacija

Nekoliko Reči o Edukaciji
DEPILACIJA

Ovaj sveobuhvatni kurs pokriva sve što treba da znate o profesionalnom, bezbednom uklanjanju dlaka pomoću voska.

Depilacija voskom se smatra najbezbednijom, najudobnijom i najdugotrajnijom metodom uklanjanja dlaka, a ovaj sektor je eksponencijalno porastao u poslednjoj deceniji. Sa toliko izbora usluga uklanjanja voskom, morate se izdvojiti iz gomile – a mi ćemo vam pomoći!

Od zdravstvenih i bezbednosnih propisa do pripreme voska do bezbednog uklanjanja dlaka bilo gde na telu, pokrivamo apsolutno sve što treba da znate da biste bili na vrhunskom nivou profesionalnih depilatora.

 

Snežana Kragović

Profesionalni fizioterapeut-edukator

snezana.kragovic@gorgeous-salon.com

Gorgeous

Salon & edUcation

Kontakt

Bulevar oslobođenja 60a,

Novi Sad, Srbija

(+381) 65 5505900

(+381) 63 448972

info@gorgeous-salon.com