U našoj ponudi

Manikir

Dobrodošli u naš Salon GORGEOUS

Priuštite sebi neke od najekskluzivnijih i najneverovatnijih usluga vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti!

Gorgeous salon

Mi ne možemo promeniti svet, ali možemo promeniti vaše nokte!!!

Vaši nokti su način da izgovorite svoj stil bez potrebe da kažete ni jednu reč!!!

NOKTI
Jedina svar koju možete držati u formi bez vežbanja!!!

Manikir

Nekoliko Reči O Tretmanu

Manikir je odlična opcija ako želite da sebi date novi izgled, a istovremeno tražite način da pomognete vašim noktima da rastu i razvijaju se na zdraviji način.Mnogi zaboravljaju da je manikir mnogo više od ulepšavanja noktiju i da različiti tretmani i povremeno doterivanje noktiju mogu biti od koristi samo za zdravlje noktiju.Ne samo da će vam manikir ostaviti da se osećate sveže sa novim kompletom noktiju, već i sam čin manikira može vas ostaviti opuštenim. I tokom ovih prilično teških vremena COVID-a, ako imate sredstva, zaista ne biste trebali da se stidite da svojim noktima pružite sjajan tretman, posebno ako to može da vam podigne raspoloženje.

  • U većini slučajeva, kada posećujete salon za nokte kao što je GORGEOUS, tretman koji dobijete biće divan način da svojim noktima pružite malo nežne brige. Dosledno obavljanje manikira može drastično smanjiti infekcije, poput ozloglašenih gljivičnih infekcija ispod noktiju, a takvi tretmani takođe mogu pružiti vašim noktima i vašim rukama veću zaštitu od grubosti svakodnevnog života.

  • Kada radite svoj manikir, mrtva koža se redovno uklanja i koža čisti, ostavljajući mesto za novu i često zdraviju kožu da izraste na njenom mestu. Vaš tehničar za nokte u salonu će takođe moći da vam da odlične savete koje možete koristiti za bolju negu ruku i noktiju, nešto oko čega smo mi u GORGEOUS strastveni.

  • Da vam neko masira i tretira ruke i nokte je tako dobro za vaše mentalno zdravlje i vaš manikir može biti savršen izgovor za mesečnu poslasticu. Tretman za koji se odlučite može se menjati iz meseca u mesec, u zavisnosti od toga kako se osećate, i bez obzira na koju opciju se odlučite, kada izađete iz salona, osećaćete se obnovljeno.

  • Glatke ruke su nešto što uzimamo zdravo za gotovo, sve dok koža ne počne da se oseća kao brusni papir! Dešava se, ali ne mora da bude stalni deo onoga što jeste. Uz običan manikir, vaše ruke će uvek biti meke i glatke, bez mrtve kože i prljavštine koje možda niste ni svesni.

  • Manikir je mnogo više od dodavanja prelepe umetnosti noktiju. Oni su tretman za oslobađanje od stresa koji će vam pomoći da se opustite, a istovremeno popravljaju bilo kakvu štetu nanetu stresnim grickanjem noktiju (osećamo vas!). Ako provedete samo pola sata u salonu sa umirujućom masažom ruku, nakon čega sledi nanošenje nail art-a kojim se ponosno možete pohvaliti kada ste napolju, može učiniti da se osećate manje stresno zbog stila današnjeg života.

Maja Jelača

maja.jelaca@gorgeous-salon.com

Gorgeous

Salon & edUcation

Kontakt

Bulevar oslobođenja 60a,

Novi Sad, Srbija

(+381) 65 5505900

(+381) 63 448972

info@gorgeous-salon.com