U našoj ponudi

Tretmani lica

Dobrodošli u naš Salon GORGEOUS

Priuštite sebi neke od najekskluzivnijih i najneverovatnijih usluga vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti!

Trik je u tome da starite pošteno i graciozno i učinite da izgledate sjajno, tako da se svi raduju tome!

Investirajte u svoje lice. Predstavljaće vas veoma dugo!

Zato što filteri ne mogu da te prate kroz stvaran život!

Tretmani lica

Nekoliko Reči O Tretmanu

Priuštite sebi jedan od naših brojnih personalizovanih tretmana lica podmladite i obnovite svoju kožu. Svi tretmani lica počinju sa konsultacijom i analizom kože sa jednim od naših estetičara koji će se pobrinuti da zadovoljiti vaše potrebe jedinstvenog lica. Korišćenjem organskih proizvoda odabranih za rezultate kao i popularna tehnika masaže lica, vaša koža će biti svetlija, zategnutija i sjajnija.

  • SMANJITE I UBLAŽITE STRES – Studije pokazuju da masaža lica aktivira vaš simpatički nervni sistem, što smanjuje nivo anksioznosti i podiže raspoloženje. Vaše lice ima stotine tačaka pritiska i kada se masirate, vaše telo reaguje. Profesionalci mogu iskoristiti ove tačke i vežbati vaše lice za poboljšanje opšteg zdravlja.

  • OČISTITE SVOJE LICE – Profesionalni kozmetičari razumeju tipove kože i znaju šta treba da se uradi da bi se održala forma ili poboljšala. Nega lica će temeljno očistiti vaše lice na dubljem nivou, što nije moguće sa kućnim preparatima.

  • SPREČAVA STARENJE – Kako starite, briga o sebi postaje više od vaših prioriteta. Pravilna nega kože pomaže u jačanju regeneracije ćelija i podstiče razvoj kolagena. Ovo može pomoći u sprečavanju bora i staračkih pega, i dati vam izgled kože mlađim!

  • TRETIRAJTE AKNE I FLEKE – Akne i tragovi od akni se dešavaju skoro svima. Tragovi akni i druge fleke mogu biti tvrdoglave, ali tretmani za lice mogu vam pomoći u njihovom lečenju. Profesionalci mogu da preporuče prave proizvode na osnovu vaše kože kako bi pomogli u smanjenju ožiljaka i sprečili buduće izbijanje akni.

  • STRUČNA NEGA – Svako ima različite ciljeve za svoju kožu i negu koja ulazi u njihov režim. Stručna briga, mišljenja i saveti mogu vam pomoći da uštedite novac na isprobavanju različitih metoda koje ne funkcionišu i da pravilno rešite probleme. Potražite savet stručnjaka i dobijte sjajnu kožu kakvu ste oduvek želeli.

Snežana Kragović

snezana.kragovic@gorgeous-salon.com

Ako ste spremni da sebi pružite negu koje zaslužujete, kontaktirajte naš salon GORGEOUS! Pružamo razne usluge tretmana lica i spa tretmana koji će vam omogućiti da izgledate i osećate se najbolje.

Gorgeous

Salon & edUcation

Kontakt

Bulevar oslobođenja 60a,

Novi Sad, Srbija

(+381) 65 5505900

(+381) 63 448972

info@gorgeous-salon.com