U našoj ponudi

Pedikir

Dobrodošli u naš Salon GORGEOUS

Priuštite sebi neke od najekskluzivnijih i najneverovatnijih usluga vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti!

Dobar pedikir može biti umirujući kako za dušu, tako i za stopala!!!

Vaša stopala nikada ne uzimaju slobodan dan, zato vodite računa o njima!!!

Pedikir je vrhunski lek za oslobađanje od stresa!!!

Pedikir

Nekoliko Reči O Tretmanu

Ne bi trebalo biti previše potrebe da ubeđujete bilo koga da ide na pedikir, svi znamo da se posle tretmana osećaju fantastično! Međutim, to je mnogo više od samo lepog dana u salonu kada ste na tretmanu. Postoje stvarne prednosti pedikira, a staranje i briga o zdravlju stopala je uobičajena stvar koja se često uzima zdravo za gotovo. Zbog toga GORGEOUS nudi redovnu negu stopala i usluge profesionalnog  pedikir u svom salonu. U čast zdravlja stopala, zaokružujemo pet najboljih prednosti pedikira – nadamo se da će vas ovo inspirisati da zakažete sledeći termin!

  • PREVENCIJA INFEKCIJE – Jedna od najboljih metoda prevencije je pedikir s vremena na vreme. Pedikir se spušta u uglove naših noktiju, nožnih prstiju i uklanja sve gadne bakterije koje bi mogle da vrebaju okolo, i čisti svu prljavštinu tako da infekcije nemaju šanse za borbu. Ovo takođe pomaže kod gljivičnih oboljenja noktiju i tog oštrog i izraženog mirisa stopala koji se može pojaviti.

  • PILING – Pedikir čini piling kože stopala, čineći je svežom i bez mrtve kože. Pomaže u promovisanju rasta novih ćelija, tako da vaša stopala ostaju lepa, meka i izgledaju još bolje! 

  • CIRKULATORNE KORISTI – Ne zaboravite više na svoja stopala! Uradite pedikir i masažu stopala. To će vam pomoći da smanjite napetost u vašim stopalima. Ona su vaš jedini način kretanja, tako da imate napetost na više mesta na telu, a ne samo na vratu i ramenima. Pomozite da se krv u vašim stopalima ponovo pokrene kako biste ravnomerno rasporedili toplotu tela i ublažili bol koji se može pojaviti.

  • MENTALNO ZDRAVLJE – Pedikir pomaže u unapređenju vašeg mentalnog zdravlja. Baš kao i masaže, pedikir može pomoći u smanjenju stresa. Stres je poznat kao „tihi ubica“ jer je osnovni uzrok mnogih bolesti. Pedikir je veoma opuštajući i opušta. Pedikir takođe može povećati vaše samopouzdanje jer čini da vaša stopala izgledaju sjajno, tako da ima koristi i za mentalno zdravlje u toj kategoriji.

  • RELAKSACIJA – I naravno! Pedikir može učiniti da se osećate dobro i samopouzdanije, a nesumnjivo će te se osećati fantastično. Kombinacija obnavljanja stopala pilingom i čišćenjem, zatim hidratacije kako bi izgledala kao da nikada u životu niste hodali po njima, i jednostavnog čina sedenja, opuštanja i uživanja, sve to čini odličan razlog da se počastite pedikirom.

Maja Jelača

maja.jelaca@gorgeous-salon.com

Gorgeous

Salon & edUcation

Kontakt

Bulevar oslobođenja 60a,

Novi Sad, Srbija

(+381) 65 5505900

(+381) 63 448972

info@gorgeous-salon.com